• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Strejken virker: Arsenal er nu klar til at sælge Koscielny

Sky Sports skriver nu, at The Gunners har besluttet sig for at sælge Laurent Koscielny, hvis klubbens værdiansættelse bliver budt.

Af plbold.dk

Laurent Koscielny har gjort det ekstremt klart overfor Arsenal-ledelsen, at han ikke ønsker at fortsætte i klubben ved pure at nægte at rejse med på holdets pre-season tour.

Og strejken, som har fået The Gunners til at åbne en disciplinærsag mod sin kaptajn, kan dog meget vel ende med at få den ønskede effekt for den aldrende midterforsvarer.

Sky Sports skriver nemlig tirsdag middag, at Koscielny kan have spillet sin sidste kamp for klubben. Arsenal-ledelsen er nemlig beredte på at sælge ham, skulle en eventuel købeklub byde værdiansættelsen.

En række franske klubber - heriblandt Bordeaux - skulle have tilbudt den 33-årige midterforsvarer forholdsvist lange kontrakter, men det er uvist, hvad Arsenal kræver for sin anfører, der blot har én sæson tilbage på sin kontrakt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.