• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Stryger Larsen forventer at blive i FCN

Stryger Larsen forventer at blive i FCN
Illustration

Jens Stryger Larsen bliver sat i forbindelse med hollandske Vitesse. Han kan godt se sig selv i Æresdivisionen. 

Af Martin Davidsen

FC Nordsjællands Jens Stryger Larsen bliver i dag sat i forbindelse med den hollandske klub Vitesse, for selvom det kun er et halvt år siden, han skrev kontrakt med FC Nordsjælland, er han tilsyneladende stadig et varmt navn på transfermarkedet. 

Også i sommer blev Vitesse nævnt som en bejler til Jens Stryger Larsen, men den alsidige Nordsjælland-spiller lader sig ikke påvirke af spekulationerne om et nyt klubskifte. 

- Jeg var kontraktfri i sommer, så jeg havde nogle forskellige muligheder, som jeg snakkede med min agent og med min familie om. Jeg skrev under med FC Nordsjælland, og det er også her, jeg har kontrakt lige nu. Jeg fokuserer på at spille fodbold, og så tager min agent sig af alt det andet, siger Jens Stryger Larsen til tipsbladet.dk.

- Jeg er super glad for at være i FC Nordsjælland. Jeg tog hertil for at udvikle mig hurtigere, og jeg er glad for at være her, hvor vi også har nogle gode trænere, som jeg kan lære meget af. I fodbold er det svært at svært at sætte dato på, hvor man spiller hvornår, for alt kan ske. Jeg har selvfølgelig ambitioner om at komme til udlandet, men mit fokus på er FC Nordsjælland, tilføjer han. 

Han kan imidlertid godt se sig selv i hollandsk fodbold engang i fremtiden. 

- Det kunne sagtens være, for jeg synes godt om Holland, men mit spil er ikke kun til én liga. Jeg er en alsidig spiller, og jeg kan passe ind i flere ligaer. Det er svært at sige, hvad der vil passe bedst, men det må jeg tage, når det bliver aktuelt, siger han. 

Jens Stryger Larsen vil ikke kommentere, hvorvidt han finder et klubskifte aktuelt i dette transfervindue, men direkte adspurgt forventer han at fortsætte i FC Nordsjælland i foråret. 

- Som det ser ud nu, regner jeg med at spille i FC Nordsjælland. Det er det, der er mit fokus, for vi skal have en god opstart, så vi kan rykke opad i tabellen, siger han. 

Jens Stryger Larsen har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2016.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus