• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Stryger: Tolker Brøndby-fans' piften positivt

Stryger: Tolker Brøndby-fans' piften positivt
Illustration

Jens Stryger Larsen mener ikke, han lod sig påvirke af Brøndby-fansenes piften, da han for første gang optrådte på Brøndby Stadion efter skiftet til FC Nordsjælland.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Jens Stryger Larsen havde på forhånd sat sig op til en mærkelig oplevelse på Brøndby Stadion i går. For første gang skulle han optrådte i FC Nordsjællands trøje på det græs, han har spillet så mange hjemmekampe på.

FC Nordsjælland-backen fik smædesange og piften med på vejen hver gang, han havde bolden i 1-4 nederlaget, og tipsbladet.dks mand på Brøndby Stadion gav ham karakteren 1, der står for en "dårlig præstation". Stryger Larsen mener dog ikke, at Brøndby-fansenes piften påvirkede ham.

- Jeg ville da have været skuffet, hvis Brøndbys fans havde været ligeglade med, at jeg skiftede, fordi så havde de været ligeglade med, at jeg har været i klubben. Det er jo, hvordan man tolker det, og jeg tolker det på en positiv måde. Hvis Brøndbys fans føler, at de skal synge nogle sange om mig, så må de jo gøre det, men det er ikke noget, der påvirker mig eller mit spil, siger han til Ritzau.

FC Nordsjælland er nu nummer seks i Superligaen med seks point op til Brøndby på fjerdepladsen. Alligevel understreger Jens Stryger Larsen, at han ikke har fortrudt sit skifte til Farum.

Superliga

Mere Superliga

Fokus