• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Superliga-debutant ærede afdød træner: Tænkte meget på ham

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

FC Nordsjællands Mohammed Diomande ærede sin tidlige træner, da han debuterede i 6-0-sejre over AC Horsens.

Af Torsten Kjems Hansen

Da FC Nordsjælland med dages forsinkelse onsdag aften skød gang i forårssæsonen med den knusende 6-0-sejr over AC Horsens var det med den debuterende 18-årige ivorianer Mohammed Diomande i startopstillingen.

Midtbane-talentet tog plads i venstre side, hvor han fik skabt et par flade chanceskabende afleveringer til Mikkel Rygaard og Mohammed Kudus og fik i alt omkring en times spilletid, inden han blev skiftet.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - SønderjyskE

Under sin kamptrøje bar Mohammed Diomande en t-shirt med teksten "Merci Coach Ismäel" - og det var der en forklaring på efter kampen, hvor Tipsbladet mødte det unge talent.

-  Det var den første træner, der fandt mig i Abidjan. Han gik bort sidste år. Denne kamp var til ham. Jeg skylder ham meget, og han var der ikke til at se min debut, men jeg ville gerne vise, at han er en del af mig. Jeg tænkte meget på ham, og jeg gjorde mit bedste for at lave et mål til ham. Det skete desværre ikke, siger Mohammed Diomande til Tipsbladet.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 21. runde

- Jeg er glad på mine holdkammeraters vegne over, at vi fik de tre point og det resultat, 6-0. Det gør mig meget glad over min debut. Jeg gjorde det godt. Jeg gjorde mit bedste for holdet. Jeg tror, at min træner og mine holdkammerater er glade for, hvad jeg bidrog med i 6-0-sejren.

Mohammed Diomande og FC Nordsjælland skal på søndag forsøge at følge op på den forrygende forårs-premiere med endnu en hjemmekamp, når SønderjyskE søndag gæster Right To Dream Park klokken 12 - læs optakten til opgøret her.

Læs også:Kontant FCN-træner: Vi er favoritter til top-6

Læs også:Bo Henriksen efter afklapsning: Jeg er ikke bange eller bekymret

Læs også:AC Horsens-spiller om ydmygelse i Farum: Det er så pinligt

Superliga

Mere Superliga

Fokus