• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Superliga-flop er glad for at være fortid i Danmark: På tide at komme videre

Den tidligere Randers- og SønderjyskE-angriber Marko Mitrovic er glad for, at han forlod Superligaen.

Af Morten Jørgensen

En fireårig tilværelse i Chelsea, hvor der blev trænet sammen med stjerner som John Terry, Frank Lampard og Didier Drogba, havde givet håb om en stor karriere, men sådan skulle det ikke gå for Marko Mitrovic.

I sommeren 2016 endte han i Randers FC, og efter blot et halvt år hos kronjyderne tog han turen sydpå til SønderjyskE, men heller ikke her blev han nogen succes, og i sidste ende forlod han Superliga-klubben i august sidste år.

Nu befinder han sig i den serbiske klub, Radnicki Nis, og i et interview med det svenske medie, Fotbollskanalen, kan han fortælle, at det var godt at komme væk fra den bedste danske liga.

- Det var et godt træk. Jeg havde en langvarig skade, der tog tid at komme sig over, og et år tilbage af kontrakten i SønderjyskE. Det var på tide at komme videre. Mine forældre er fra Nis, og alt omkring skiftet har været meget positivt, siger den svenske angriber med de serbiske rødder.

26-årige Marko Mitrovic nåede at spille henholdsvis 12 og 13 kampe for Randers FC og SønderjyskE, men her scorede han blot én gang sammenlagt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus