2017-10-13 15:10
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk sætter fokus på de mest interessante spørgsmål til 12. runde i Superligaen.

Landskampspausen er forbi, og det er nu tid til at kigge frem mod 12. runde i dansk fodbolds bedste række, Alka Superligaen.

Og der venter nogle ret interessante kampe i den kommende runde, hvor der nok kommer til at være størst fokus på David Nielsen, der med sit AGF-hold mandag aften får besøg af Lyngby Boldklub.

Men også Ricardo Moniz får sin ilddåb for Randers, og det med et svært opgør ude mod FC Nordsjælland allerede lørdag.

Lad os se nærmere på de vigtigste spørgsmål:

Top mod bund - kan bundholdet overraske?
FC Nordsjælland - Randers FC, lørdag klokken 16.00, TV3 Sport 1

FC Nordsjælland ser stærke ud, og det bliver noget af en ilddåb for Randers-træner Ricardo Moniz. Hjemmeholdet havde haft et par dårlige kampe i streg, til modstanderen hed Silkeborg, og Kasper Hjulmands tropper bagud 0-2 kom fra Silkeborg med en sejr på 4-2. Er du gal, det er godt gået af FC Nordsjælland.

Nu venter så en tricky modstander i form af bundholdet Randers, hvor det ikke er til at sige, hvad holdet kommer med. En ny træner kommer med nye ideer, og kan Ricardo Moniz starte med at inspirere holdet til et resultat mod topholdet?

Det bliver da super spændende at følge lørdag eftermiddag.

Skriver Pål Alexander Kirkevold sig i historiebøgerne?
AC Horsens - Hobro IK, søndag klokken 12.00, Eurosport 2

Pål Alexander Kirkevold kan skrive sig i historiebøgerne på en side for sig selv. Den norske Superliga-topscorer har scoret i otte kampe i træk for Hobro IK, og hvis han også scorer i nummer ni mod AC Horsens, er det ny Superliga-rekord. 

Det tilfører helt sikkert noget krydderi til en kamp, der på papiret måske ikke fremstår som den mest sexede. 

Fyrer David Nielsen op under kedlerne i Århus?
AGF - Lyngby BK, mandag klokken 19.00, TV3 Sport 1

Den nye AGF-træner, David Nielsen, åbner med et skønt møde mod sin tidligere klub som træner, nemlig Lyngby Boldklub. Nielsen og AGF skal forsøge at hente tre point, og kan David Nielsen allerede fra starten af sin tid i AGF inspirere og vinde, ja så begynder det lige pludseligt at se ekstra positivt ud i Århus.

Men det er altså ikke nogen nem opgave, der venter. Nielsen skal møde et Lyngby-hold, der kommer fra en sejr på 3-1 over FC København senest, og dermed har træner Thomas Nørgaard åbnet sin tid som cheftræner flot. Nu kommer så en ny og svær opgave, må man sige.

AGF må være favoritter, og så må vi se, om David Nielsen kan sætte tryk under kedlerne fra start i AGF.

Er der målbonanza allerede på fredag?
SønderjyskE - FC Midtjylland, fredag klokken 19.00, TV3 Sport 1

I de sidste syv kampe har SønderjyskE lukket 17 mål ind, og i de sidste fire kampe har FC Midtjylland scoret 15 gange. Så der venter - formentlig - en målrig kamp, når de to hold mødes i SønderjyskE.

SønderjyskE er uden flere defensive spillere, blandt andet Kees Luijckx, der sidder ude med skader, så vi kan nok godt regne med at skulle indlede Superliga-runden og weekenden med en målrig affære.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO