• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Superliga-spørgsmål: Har Brøndby et nyt Saba-bud med til Randers?

Tipsbladet.dk zoomer ind på anden spillerunde i Superligaen.

Af Ole Hoffskov

Anden spillerunde i Superligaen står for døren, og der er allerede et par klubber, der må glæde sig til at komme i ilden efter en dårlig start på sæsonen. For de tre store, FC København, Brøndby IF og FC Midtjylland, har det været en rolig uge - de lagde således alle fra land med en sejr.

Tipsbladet.dk ser nærmere på nogle af de spørgsmål, der skal besvares i den kommende runde.

Får Jens Stage en rolle i AGF-gensyn?

Jens Stage har været i vælten i ugens løb på grund af en træls episode udenfor banen, hvor hans lejlighed i Aarhus blev udsat for et brandattentat af en AGF-fan, der lod frustrationerne over Stages FCK-skifte komme til udtryk på tåbeligste vis. 

Fredag kommer han helt sikkert også i centrum på banen, når han i sin første hjemmekamp som FCK-spiller møder netop de tidligere holdkammerater i AGF. Hvis han altså kommer på banen.

Jens Stage ligner ikke umiddelbart en starter i fredagens kamp, og spørgsmålet er, om midtbanespilleren må tage til takke med et sent indhop mod AGF? Under alle omstændigheder bliver det en speciel dag for Stage. 

Premiererundens to dårligste hold mødes - hvem får oprejsning?

AC Horsens og Silkeborg IF leverede med afstand de to dårligste præstationer i premiererunden.

Særligt Horsens så sløje ud på hjemmebane mod FC Nordsjælland, hvor det lykkedes nogle stærkt decimerede gæster at vinde en 3-0-sejr. At Silkeborg tabte med samme cifre på udebane i Brøndby var ikke nogen katastrofe, men måden, oprykkerne tabte på, var ikke god. SIF skabte ikke en eneste chance i hele kampen. 

Hvem er bedst i stand ti at rejse sig? Svaret kommer i søndagens tidlige kamp. 

Skal Randers og Brøndby til forhandlingsbordet inden søndagskampen?

Der kan være flere ting på dagsordnen, når Randers FC og Brøndby IF tørner sammen søndag eftermiddag.

Først og fremmest skal der fordeles point på grønsværen, men det er bestemt ikke utænkeligt, at de to direktører Søren Pedersen og Carsten V. Jensen lige trækker i et rum for sig selv på et tidspunkt. 

Brøndby IF har allerede fået ét bud på Saba Lobjanidze afvist af Randers FC, og så er spørgsmålet, om Carsten V. Jensen har et nyt og forbedret med til Jylland. Hvis alt går vel, er det lige før, at Brøndby kan tage Lobjanidze med i bussen hjem.

Sådan går det nok ikke, og det skal blive spændende at se, hvordan Saba Lobjanidze præsenterer sig i søndagens kamp direkte over for én af bejlerne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.