Superliga-testkamp: FCM fortsætter hvor de slap med sejr over AGF

Der skulle kun fire minutter til for FC Midtjylland, de da slog AGF i første reelle test før den kommende sæson.

Det er blot en måned siden, at FC Midtjylland løftede trofæet som symbol på, at de vandt det danske mesterskab 2017/18. Nu venter en ny sæson for midtjyderne, og den første test frem mod denne var søndag eftermiddag mod AGF.

Her blev det til en 3-1-sejr til FCM, men det var først i anden halvleg, at man kom rigtigt i gang. Det var dog Aarhus-klubben, der kom klart bedst fra start i kampen, da Kasper Junker kunne samle en løs bold op efter et hjørnespark, hvorefter han scorede til 1-0.

I anden halvleg vendte det hele på en tallerken. På bare fire minutter lykkedes det for de danske mestre at sende bolden i kassen tre gange. Den første scoring blev signeret af den tidligere udlejede Awer Mabil, der kunne score efter et indlæg.

To minutter efter var det Zsolt Korcsmar, der kunne omsætte et hjørnespark til 2-1, og yderligere to minutter efter var det en anden tidligere udlejet spiller, nemlig Simon Kroon, der kunne gøre det til 3-1.

Dermed kunne FCM trække sig sejrsrigt ud af opgøret mod AGF i en kamp, som blev spillet på Ceres Park.

Næste prøve for AGF er i Sverige mod Djurgårdens IF om en uge, mens FCM skal møde Malmö FF.

Der har endvidere været andre testkampe med Superliga-mandskaber denne lørdag, og resultaterne var som følger:

AC Horsens - Sønderjyske 2-0
Randers FC - Silkeborg 1-4
FC Nordsjælland - Nykøbing FC 4-0
AaB - Viborg 2-3
Tarup Paarup - OB 0-3