• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

FCM-talent fik chancen på Brøndby Stadion: Det var mega fedt

Jens-Lys Cajuste glædede sig over at få en kamp på Brøndby Stadion, men han ærgrede sig over, at FC Midtjylland ikke holde ved gennem hele kampen.

Af Morten Jørgensen

10 ændringer i startopstillingen hos FC Midtjylland mandag aften mod Brøndby gav plads til blandt andre Jens-Lys Cajuste. Det var den unge midtbanespillers blot anden kamp i Superligaen, og det var første gang, at han startede på banen. 

Selvom FC Midtjylland endte med at tabe kampen 4-1, efterlod den 19-årige svensker et positivt indtryk med sin tilstedeværelse på den centrale midtbane, hvor han fyldte meget – særligt i første halvleg.

Efter kampen var teenageren meget glad for at få chancen på Brøndby Stadion, mens han samtidig også erkendte, at de første 45 minutter var noget bedre end de sidste 45 af slagsen.

- Det var mega fedt – specielt at starte på Brøndby Stadion med så mange fans. Det var fedt. Jeg synes, vi er rigtig gode i første halvleg. Men så taber vi det i begyndelsen af anden halvleg, og så er det ikke det samme derefter, sagde Jens-Lys Cajuste til FCM TV.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.