Superliga

Superligaen får ny hovedsponsor

Superligaen har fået endnu en hovedsponsor. Mobilselskabet M1 står i de kommende to år bag Danmarsks bedste fodboldrække.

Der  var en, der var to, der var tre og nu er der fire. Superligaen har nu fået alle fire hovedsponsorater på plads. Det seneste nye skud på hovedsponsorstammen er mobilselskabet M1, som har netop indgået en to-årig aftale med DBU Sponsorship på vegne af
Superligaen A/S.

Aftalen træder i kraft med øjeblikkelig virkning, og M1 er dermed hovedsponsor i Superligaen både i denne sæsons resterende runder og i de kommende to sæsoner.

- M1 er noget nær det perfekte match for os med deres store berøringsflade. Vi har i hele forløbet med M1 kunne mærke et tydeligt engagement i forhold til at få aktiveret M1 sponsoratet helt ud på de enkelte stadions. Det glæder vi os til, siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, i en pressemeddelelse.

M1 tilslutter sig Arbejdernes Landsbank, revisionsfirmaet PWC og og bookmakeren Betsafe som Superligaens hovedsponsorer. Sidstnævnte afventer dog den nye danske spillelovgivning, inden firmaet officielt kan kalde sig sponsor.