Den finske angriber Teemu Pukki har fået foretaget et mindre indgreb i knæet.

Superliga-topscorer Teemu Pukki har brugt vinterpausen i Superligaen på at få foretaget et mindre indgreb i et af sine to knæ.

Det kunne træner Alexander Zorniger meddele onsdag, hvor Brøndby-spillerne mødte ind til første træning i 2017. En træning, der stod på individuelle tests.

Operationen i knæet ventes dog ikke at holde den finske landsholdsangriber ude i længere tid, forsikrer Alexander Zorniger.

- Han fik foretaget en mindre operation. Han havde også problemet i efteråret, så vi tog beslutningen. Vi forventer ikke, at han er ude længe. Han løber. Han var gennem testen i morges, men det er noget andet, hvis du skal have spilleren på banen, siger Alexander Zorniger.

Trods indgrebet bør Teemu Pukki alligevel få en god opstart frem mod forårssæsonen i Superligaen, hvor han skal forsvare sin førsteplads på topscorerlisten. Den tyske træner forventer i hvert fald, at Teemu Pukki står klar, når klubben møder FC København allerede i første spillerunde af foråret.

- Selvfølgelig. Hvis han ikke bliver skadet igen, så selvfølgelig, siger Alexander Zorniger.

Teemu Pukki scorede 14 gange i efteråret, og mens det er usikkert, hvornår han er tilbage på træningsbanen, ved Alexander Zorniger allerede nu, at han er uden Frederik Holst, Christian Nørgaard og Andrew Hjulsager i noget af januar, for de tre skal med U21-landsholdet på tur til Dubai. Samtidig skal Joel Kabongo med U19-landsholdet.

Til gengæld kan Alexander Zorniger glæde sig over at have Gustaf Nilsson til rådighed. Nilsson sad i efteråret ude med en skade i foden, hvorefter han brækkede næsen, og således mangler han fortsat at få sin debut i klubben.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO