• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Svensk klub bekræfter FCK-forhandlinger: Ståle Solbakken er tavs

Svensk klub bekræfter FCK-forhandlinger: Ståle Solbakken er tavs
Foto: Getty Images

Den svenske klub Östersund bekræfter, at man forhandler med FC København om Sotirios Papagiannopoulos, og BT skriver, at løverne også lurer på Andreas Bjelland. Ståle Solbakken vil ikke sige så meget.

Af Ole Hoffskov

FC København-manager Ståle Solbakken blev mandag foreviget i lufthavnen i Stockholm, hvor han var til møde med Östersund-spilleren Sotirios Papagiannopoulos. Den svenske avis Aftonbladet bragte tirsdag et billede af parterne, der sad til bords med hinanden.

Dermed er det svært at løbe fra, at FC København viser interesse for den svenske midtstopper med de græske rødder, og nu bekræfter Östersund da også, at man aktuelt er i forhandlinger med FCK om Sotirios Papagiannopoulos, som også FC Midtjylland har et godt øje til.

Forhandlingerne bliver fra svensk side ført af Östersund-formand Daniel Kindberg, der ellers er impliceret i en sag om svindel.

-  Han (Daniel Kindberg, red) er væk fra alt, hvad der gælder bestyrelsesarbejde og spillerforhandlinger, men det har stået på længe med København, så det er vel til at forstå. Han startede dette og har kørt forhandlingerne, siger Östersunds pressechef Patrick Sjöö til Fotbollskanalen.

Daniel Kindberg bekræftede tirsdag over for det svenske medie osdsport.se, at FC København viser interesse for den 27-årige forsvarsspiller.

- Jeg kan bekræfte, at FC København har vist stor intetresse for "Sotte". Men der er også stor interesse fra andre klubber. Det gælder klubber i europæiske ligaer, sagde Östersund-formanden.

Ståle Solbakken er tavs
Selv om det altså ikke længere er en hemmelighed, at FC København forhandler med Östersund om Sotirios Papagiannopoulos, ønsker Ståle Solbakken ikke snakke om den svenske midtstopper, som han altså mødtes med ansigt til ansigt i mandags.

- Det er ikke noget, jeg vil kommentere på. Vi havde en snak, men hvad der kom ud af den, må vi tage en anden gang, siger Ståle Solbakken til tipsbladet.dk.

FCK-manageren har tidligere fastslået, at den nuværende stamme af midtstoppere, Denis Vavro, Michael Lüftner og Erik Johansson med Nicolai Boilesen som et alternativ, også er den, han vil satse på til næste sæson, men det kan altså tyde på, at han er kommet på andre tanker. I mandags mødtes han med Sotirios Papagiannopoulos, og onsdag skriver BT, at også Andreas Bjelland er et emne i FC København.

- Det er en løbende vurdering. Vavro og Lüftner har gjort det bedre og bedre, og Erik er kommet tilbage nu. Så må vi se, hvad der sker, lyder det fåmælt fra Ståle Solbakken.

Er du i dialog med Andreas Bjelland?

- Nej, slutter Ståle Solbakken.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus