2017-10-25 13:55
Foto: Getty Images

Den 32-årige svensker Andreas Granqvist regner med at vende tilbage til Skandinavien til sommer, og nu er han igen begyndt at flirte med FC København.

Det svenske fodboldlandsholds anfører, Andreas Granqvist, har længe leget med tanken om at vende tilbage til Skandinavien, og når hans aftale med russiske Krasnodar udløber til sommer, er det realistisk, at han vender hjem sammen med sin familie.

Tanken var formentlig, at Andreas Granqvist skulle hjem til Helsingborgs IF, hjerteklubben, men det er blevet kompliceret af, at Helsingborgs IF ikke formåede at rykke op i Allsvenskan og dermed spiller i den næstbedste række igen i næste sæson. I Sverige spilles en sæson efter kalenderåret, og dermed vil hele 2018 være i Superettan for Helsingborgs IF's vedkommende.

Og det får Andreas Granqvist til at flirte med FC København. Igen.

FC København var interesseret i at hente forsvarsspilleren i sommer, men det blev ikke til noget. Nu åbner Granqvist dog for, at FCK kan blive en kommende arbejdsgiver.

- Vi har været glade for at være her i fem år, og jeg har snart været i udlandet i 12 år. Der skal meget til, hvis vi skal rykke hjem til Helsingborg. Men om det bliver HIK eller en klub tæt på i Danmark må vi vente med at se, siger Andreas Granqvist til Aftonbladet i Sverige.

Han forklarer:

- De har længe vist stor interesse. Men jeg tager ikke en beslutning endnu, siger Granqvist.

En del af forklaringen kan være, at det bliver svært for svenskeren at holde sin plads på landsholdet, hvis han samtidig kun spiller i den næstbedste svenske række.

FC København hentede denne sommer Michael Lüftner og Denis Vavro til midterforsvaret, men til sommer stopper Mikael Antonsson, og det kan måske åbne for en Andreas Granqvist.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvem bør være Danmarks frontangriber til VM?

SUPERLIGA-VIDEO