• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Svensk medie: Brøndby lurer på Gent-spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF er én af flere klubber, der viser interesse for den svenske midtbanemand Eric Smith, skriver Fotbollskanalen.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF har sagt farvel til to markante profiler i form af Dominik Kaiser og Kamil Wilczek. Nu er spørgsmålet, om der er spillere på vej ind før lukketid ved midtnat den 31. januar.

Ifølge Fotbollskanalen lurer Brøndby IF på den svenske midtbanespiller Eric Smith, der til dagligt slår sine folder under Jess Thorups vinger i den belgiske topklub KAA Gent. Foruden Brøndby lurer også IFK Göteborg, IFK Norrköping og den tyske kultklub St. Pauli i kulissen.

Læs også:Avis: Så meget får Brøndby for Kamil Wilczek

Det er ikke længe siden, at Carsten V. Jensen på vegne af Brøndby IF sad ved forhandlingsbordet med Gent. I sommer hentede de blå-gule midtstopperen Sigurd Rosted fra det belgiske overskudslager, og nu er spørgsmålet altså, om parterne igen skal mødes.

23-årige Eric Smith skiftede i 2018 til Gent, men opholdet i Belgien har været skuffende, og det er blot blevet til tre optrædener for klubben - alle under Jess Thorups ledelse. I det forgangne efterår var han udlejet til norske Tromsø, hvor han fik tiltrængte minutter i benene, men han kunne ikke forhindre klubben i at rykke ned i den næstbedste række.

Læs også:Solgt Brøndby-stjerne: Jeg havde ingen planer om at skifte

Eric Smith kan både spille på den defensive midtbane og på den centrale midtbane. Hans kontrakt med Gent løber frem til sommeren 2022. 

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Carsten V. Jensen i dag. 

Læs også:Brøndby-fans hænger bannere på stadion: 'Fuck Red Bull'

Læs også:Jan Bech Andersen afviser: Ikke i kontakt med Red Bull

Læs også:Journalist: Red Bull mener det seriøst med Brøndby

Superliga

Mere Superliga

Fokus