• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den evige FCK-reserve Peter Larsson skifter ikke klub i denne omgang. De svenske klubber har trukket følehornene til sig.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Der går sjældent et transfervindue uden FC Københavns svenske midterforsvarer, Peter Larsson, bliver sat i forbindelse med et væld af klubber i hjemlandet. Dette transfervindue har ikke været nogen undtagelse.

Helsingborg, Malmö FF og IFK Norrköping har alle meldt deres intereresse i den for tiden skadede FCK-reserve, men nu står det klart at Larsson bliver i den danske mesterklub. Det svenske transfervindue lukker ved udgangen af måneden og i øjeblikket er der intet der tyder på, at den evige bænkevarmer kommer til at skifte klub.

- Det ser ud til, Peter bliver i FC København minimum sæsonen ud. Hvad der herefter sker, kommer an på, havd der sker i løbet af de næste måneder, siger Peter Larssons agnet, Oliver Cabrera, til tipsbladet.dk.

Peter Larsson, der sidste forår var lejet ud til Helsingborg, har været reserve lige siden han kom til FC København for snart fire år siden. I dag står han bag både Kris Stadsgaard, Sölvi Ottesen, Ragnar Sigurdsson og Mathias "Zanka" Jørgensen i køen til spilletid i den hvide trøje.