Dansk topklub vil have Sundsvall-midterforsvarer
2016-02-24 19:00
Alka Superliga

Den svenske forsvarsspiller Markus Holgersson er åben for et skifte til en topklub i Danmark.

Den 193 centimeter høje svensker Markus Holgersson tørner til dagligt ud for Anorthosis Famagusta på Cypern, men til sommer udløber hans kontrakt med klubben, og ikke meget tyder på, at forsvarsspillerens fodboldfremtid er på øen i Middelhavet.

I stedet afsøger Markus Holgersson andre muligheder, og et skifte til en dansk klub er en af de muligheder, der er på blokken i højrebackens lejr.

- Hans kontrakt udløber til sommer, og vi er åbne for at vende tilbage til Skandinavien, da vi har fået et par forespørgsler fra nogle klubber, som vi har haft en dialog med. En topklub i Norge og Danmark er lige så aktuelt som i Sverige. I Sverige har han trods alt vundet alt, der er værd at vinde, og Markus er en spiller, der kan lide nye udfordringer, siger spillerens rådgiver, André Schei Lindbaek, til fotbolltransfers.com.

30-årige Markus Holgersson spiller fast for Anorthosis Famagusta, og han har en drøm om at komme med Sverige til sommerens EM-slutrunde. I 2011 var han med til at vinde ”The Treble” med Helsingborgs IF, inden Hans Backe hentede ham til New York Red Bulls, hvor han ligeledes havde succes. Senere gik turen til engelske Wigan, hvor opholdet blev en skuffelse. I 2014 skiftede han til Famagusta.

Markus Holgersson har spillet en landskamp for Sverige.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO