• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Sviatchenko om Trabzonspor-rygter: Jeg er klar til et nyt eventyr

Erik Sviatchenko har tiltrukket sig opmærksomhed fra den tyrkiske klub Trabzonspor, og han følger nu stille og roligt med i, hvordan interessen udmønter sig.

Af Oliver Okstrøm

Erik Sviatchenko blev i sidste uge sat i forbindelse med et skifte til tyrkiske Trabzonspor, hvilket hans agent, Allan Bak Jensen, siden har bekræftet. For Sviatchenko selv er han rolig omkring 'snakken', men han er bestemt ikke afvisende overfor et nyt udenlandsophold.

Tidligere har midterforsvaren fra FC Midtjylland været i skotske Celtic, hvor han var med i to mesterskaber, og derfor ved han godt, hvordan 'møllen' er i forhold til det, som står i medierne. Derfor tager han det roligt.

- Det er meget sjældent, at jeg overhovedet har ringet til Allan (Bak Jensen, Sviatchenkos agent red.) og hørt, hvor vi står henne. Jeg ser bare frem til sæsonstarten og til at vi skal i europæisk gruppespil og de spændende ting, der forløber foran os, siger han til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Skulle det ende med, at der ligger et fantastisk flot bud, som Midtjylland synes er stort nok, så kan det være. Jeg har en fornemmelse af, at jeg bliver solgt på samme vilkår som de resterende i truppen, som skal sælges, lyder det fra Erik Sviatchenko, som peger på, at man har en aftale mellem hans lejr og FCM, at det først er næste år, man søger et salg.

Dog er det selvsagt ikke nemt for ham at sige noget om, hvad fremtiden bringer for ham.

- Jeg har også sagt, at jeg har ambitioner om et nyt eventyr og en ny udfordring, men jeg har masser af bidrage med her og flere udfordringer her i forhold til, at jeg er kommet tilbage i en ny rolle, som jeg befinder mig utroligt godt i. Vi trives også som familie, men vi er også klar på et eventyr, men jeg tager det meget roligt.

Endelig forklarer Sviatchenko, at han har sat sig godt ind i, hvilken klub Trabzonspor er, som blev nummer fire i den seneste sæson med få point op til Besiktas, ligesom de har vundet seks mesterskaber. Derudover har klubben også Filip Novak, som Sviatchenko tidligere har spillet med i FCM.

Derudover minder Erik Sviatchenko om, at han var tæt på at skifte til Besiktas i sommeren 2017.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus