• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Sviatchenko efter pointtab: Jeg tager den på min kappe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjyllands kaptajn var efter kampen skuffet over sig selv og holdet og påtager sig ansvaret for det straffespark, der endte med at koste point.

Af Nicklas Grodt Degn

Erik Sviatchenko var både skurk og helt i slutfasen af kampen, da FC Midtjylland kun fik 1-1 på hjemmebane mod Hobro søndag aften.

Efterfølgende var den tydeligt skuffet FC Midtjylland-kaptajn, der efter slutfløjt kunne forlade banen.

- Det er for dårligt. Jeg skal selvfølgelig ikke lave straffespark, det er jeg ked af. Jeg havde gjort alt rigtigt indtil da, udover, at det var håbløst med bolden, men defensivt var det fint. Så satser jeg, og det skal jeg ikke. Det er irriterende. Vi kommer så tilbage og får scoret og er tæt på til sidst, men vi skal selvfølgelig ikke miste to point i dag. Vi skal vinde. Den tager jeg på min kappe, sagde Erik Sviatchenko efter kampen til Canal 9.

Der var ikke megen glæde at spore hos stopperen, selvom han fik gjort skaden god igen med en scoring kort efter straffesparket.

- Det er klart, at jeg er lettet. Ellers havde vi tabt det hele. Nu får vi da et point, selvom vi skulle have haft tre. Det er irriterende, at vi ikke får dem brudt ned og ikke får skabt åbne chancer. Vi er dårlige med bolden, inklusive mig selv. Vi skal arbejde på det og jeg skal arbejde på det, sagde Sviatchenko.

FC Midtjylland har nu 16 point efter sæsonens første seks kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus