Erik Sviatchenko kan sagtens se et fint match mellem ham og FC København. Forsvarsspilleren bekræfter ligeledes, at der var interesse fra Besiktas.

Erik Sviatchenko blev i januar 2016 solgt fra FC Midtjylland til Celtic, og den danske midtstopper er fortsat at finde i Skotlands største klub. I sommerens transfervindue var der ellers meget, der tydede på, at Sviatchenko var på vej væk.

Den 25-årige forsvarsspiller har mistet pladsen som stamspiller i Celtic, men en skade satte en stopper for de store transferudskejelser i løbet af sommeren. Snakken om, at Erik Sviatchenko skulle væk fra Celtic, var dog i overensstemmelse med sandheden. 

- I fællesskab med klubben havde vi snakket om, at vi godt kunne finde en løsning, men der er tre parter, der skal blive enige. Jeg havde været i dialog med klubben om, at jeg ikke er så god til at være tredjevalg, siger Erik Sviatchenko til Mediano.

Særligt FC København var en varm bejler til Erik Svaitchenko, men det lykkedes aldrig de tre parter at nå til enighed om betingelserne for et klubskifte.

- FCK kunne have været et rigtig fint match, men sket er sket, og nu er jeg i en situation, hvor jeg er Celtic-spiller, og jeg er stadig rigtig stolt og glad over de ting, jeg har nået i Celtic, og jeg er ikke færdig endnu, siger Erik Sviatchenko og tilføjer om de danske mestre, som også viste interesse i 2014:

- Der har været interesse fra FC Københavns side med Ståle Solbakken i front gennem flere år, og der vil altid være en historik, man kan finde frem.

Tipsbladet.dk kunne i sommerens transfervindue afsløre, at Besiktas også havde et godt øje til Erik Sviatchenko og så ham som en rigtig fin makker til den portugisiske stjerne, Pepe, som kom til klubben forud for denne sæson.

Erik Sviatchenko bekræfter interessen fra Besiktas.

- Besiktas var rigtig interesseret i forhold til at leje et år med købsoption. Det havde været spændende. Det er en stor klub, som var direkte kvalificeret til Champions League, og det kunne have været interessant at prøve, lyder det fra Celtic-spilleren.

Erik Sviatchenko har kontrakt med Celtic frem til sommeren 2020. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO