• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Sviatchenko om vejret i Vendsyssel: Møder det her lige efter Dubai-tur

Det var ikke de vejrforhold, som FC Midtjyllands Erik Sviatchenko havde vænnet sig til i Dubai på klubbens træningslejr, som mødte dem i Hjørring mandag aften.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland hentede mandag aften tre point i deres første kamp i forårssæsonen, da de var på besøg i Hjørring og vandt 1-0 over Vendsyssel. Det var et opgør, som blev spillet i et hårdt vejr, som ikke lige var det, som midtjyderne havde været vant til i deres opstart.

Det fortæller FCM's midterforsvarer Erik Sviatchenko i et interview med klubbens officielle hjemmeside efter kampen.

- Det var en klassisk første kamp. Vi har lige været i Dubai og spille på fine baner i godt vejr, og så møder vi noget helt andet her, siger han og fortsætter:

- Jeg synes dog, at vi holdt dem godt nede, de fik en enkelt stor chance til sidst, men ellers havde vi styr på dem, og vi havde jo et par store muligheder for at udbygge 1-0 føringen. Det var dejligt at få fornemmelsen af, at vi nu er i gang - og det skete heldigvis med en sejr, lyder det fra Erik Sviatchenko.

Kampens enlige mål blev scoret i første halvleg af Sviatchenkos ene forsvarsmakker, Kian Hansen, da han steg op på et hjørnespark fra Jakob Poulsen.

Resultatet betyder, at FC Midtjylland forbliver tre point efter FC København i topkampen. De forsvarende mestres næste opgør er mod AaB på hjemmebane, mens FCK skal en tur til Randers.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.