Sydafrikanske Cape Town City forsøgte at købe Mandla Masango i sommer, og de er parate til at vende tilbage i januars transfervindue.

Mandla Masango har ikke spillet en kamp for Randers FC siden den 24. juli sidste år, og den sydafrikanske offensivspiller kommer heller ikke til at spille flere for kronjyderne. Alligevel er han stadig på kontrakt i klubben.

I foråret var Masango udlejet til SuperSport United, men han vendte tilbage efter sæsonafslutningen, og da det ikke lykkedes Randers FC at sælge ham i transfervinduet, er han fortsat at finde i klubben. Her har han udsigt til nul kampe frem til januar, hvor transfervinduet åbner igen, og en ny mulighed for et klubskifte er til stede.

En af de muligheder, der formentlig vil byde sig for Mandla Masango i det nye år, er at vende hjem til Cape Town City. Klubben forsøgte sig allerede med et bud denne sommer, og de er parate til at vende tilbage.

- Vi forsøgte at hente ham, men det beløb, hans klub krævede, var for meget for os. Vi vil forsøge igen til januar, hvis behovet er der, siger John Comitis, der er formand for Cape Town City, til kickoff.com.

Hvis den sydafrikanske klub vil have fingrene i Mandla Masango, skal de være parate til at betale et anseeligt beløb til Randers FC, der har fastslået, at der er andet og mere på spil end penge i tilfældet med Masango.

- I det her tilfælde er principper vigtigere end penge. Der er mange, der skyder os i skoene, hvorfor vi ikke bare skiller os af med en spiller, der ikke har nogen fremtid i klubben, men til det kan jeg bare sige, at der er nok spillere rundt om i verden, der ter sig i øjeblikket, og det vil vi ikke være med til i Randers FC. Som sagt; principper er det vigtigste i den her sag, sagde Randers-direktør Michael Gravgaard den 31. august til tipsbladet.dk.

Mandla Masango har spillet 29 Superliga-kampe for Randers FC.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO