• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Syv skarpe til Superligaen: Har du styr på AGF's sejre på Brøndby Stadion?

AGF vandt søndag på Brøndby Stadion for første gang i 12 år - sejren lød på hele 3-0. Hvor godt har du styr på kampen og de andre AGF-sejre på Brøndby Stadion?

Af Torsten Kjems Hansen

AGF-ledere, - trænere, -spillere - og ikke mindst fans har hungret efter en sejr på Brøndby Stadion igennem mange år. Søndag aften kom den så i form af en knusende 3-0-triumf, der blev skabt på tre scoringer efter pausen. 

Det var den første AGF-sejr på Brøndby Stadion siden 2007, hvilket sætter streg under AGF'ernes glæde ved gevinsten. AGF rykker tilmed op i tabellen og er nu blot et point fra top 6, der er sæsonens erklærede mål. 

Men hvor godt har du styr på AGF-sejren og et lille tilbageblik til nogle af historiens andre AGF-triumfer på Brøndby Stadion?

Tag quizzen her og find ud af det: 

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...