• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tæt på frit valg på alle hylder for Niels Frederiksen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Niels Frederiksen kan glæde sig over, at han har et ganske fit hold, når Superligaen tirsdag vender tilbage for Brøndbys vedkommende.

Af Kenneth Jensen

Med en sejr på tirsdag over SønderjyskE vil Brøndby booke billet til top seks i Superligaen, og træner Niels Frederiksen kan glæde sig over, at der stort set er frit valg på alle hylder.

Cheftrænerens mandskab gennemførte fredag et godt træningspas, og eneste mand, der selvtrænede, var norske Tobias Børkeeiet.

Nordmanden blev i januar opereret i hoften, og han kørte på med individuelle øvelser og masser af løb fredag. Den fysiske form så i hvert fald ikke ud til at fejle noget.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - SønderjyskE

- Status er, at vi som udgangspunkt har alle fit for fight. Lige på nær Tobias, der genoptræner. Så har vi også Kasper Fisker, der er på vej tilbage, men måske ikke lige helt er der endnu, siger Niels Frederiksen til tipsbladet.dk.

Cheftræneren havde dog en lille panderynke, da han kunne se Lasse Vigen Christensen forlade træningen før tid. Han så ud til at være blevet ramt på den nederste del af det ene ben. Vigen kunne dog selv gå fra træningsbanen.

- Jeg ved endnu ikke, hvad status er på Lasse, var meldingen.

Læs også:Superliga-powerranking: FC Midtjylland er knivskarpe, og Brøndby rykker

Reelt er altså både Joel Kabongo og Kasper Fisker tilbage og i betragtning efter langvarige skader. Kabongo har ikke spillet i et år, og Fisker var sidst med i august. Begge var da i aktion i testkampene mod Lyngby senest.

Men Niels Frederiksen spiller den nok sikkert med dem begge, så der ikke er tilbageslag, ligesom de muligvis stadig mangler noget kampform.

Brøndby har før de sidste par runder i grundspillet to point op til AGF på tredjepladsen, mens FC Nordsjælland er et enkelt point efter de blå-gule. Cheftræneren føler sig klar til den sidste del af sæsonen.

- Umiddelbart er det min vurdering, at vi er så klar, som man kan blive, når man har været igennem en periode uden betydende kampe og en periode, hvor man ikke har kunnet træne rigtigt. Men som udgangspunkt synes jeg, vi har grebet det fornuftigt an, så min vurdering er, at vi er, hvor vi skal være, men det finder vi ud af, når vi begynder at spille, slutter han.

Læs også:Brøndby-træner overvejer sine ord under kampe: Det kan høres af alle

Læs også:Brøndby-træner savnede flere chancer i tirsdagens testkampe

Læs også:46 Superliga-sommersalg: Kæmpe profiler på affyringsrampen

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020