• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Teeenagekeeper skifter FC København ud med Helsingør

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

18-årig FC København-målmand skal i næste sæson spille for FC Helsingør.

Af Kenneth Jensen

Der har de senere år været masser af tidligere FC København-spillere hos FC Helsingør, og når klubben starter op i 2. Division i den kommende sæson, er der endnu en tidligere FCK'er i truppen.

18-årige Christoffer Monty har nemlig skiftet FC København ud med FC Helsingør, og efter en kort ferie skal han være med til at hjælpe klubben tilbage til dansk fodbolds næstbedste række.

- Jeg glæder mig til udfordringen i FC Helsingør. Jeg talte med den amerikanske sportsdirektør Matt Barnes en uge inden sæsonafslutningen, og jeg synes, det lød som et super godt sted at være med meget at tilbyde, og så er der store ambitioner i klubben, ligesom jeg selv har. Derfor takkede jeg ja til tilbuddet, siger Christoffer Monty til Helsingør Dagblad.

Målmanden har været en del af FC Københavns U19-hold, men der var lange udsigtet til spilletid på FC Københavns førstehold, hvor Sten Grytebust og Jesse Joronen skal kæmpe om spilletiden, ligesom Frederik Ibsen er i truppen og er klubbens tredjevalg. Også Stephan Andersen er på lønningslisten frem til årsskiftet, men han er langtidsskadet.

Christoffer Monty har kontraktudløb den 30. juni, og derfor er han fri til at skrive kontrakt med Helsingør - har har tidligere været en del af både U17 og U19-landsholdene.

Superliga

Mere Superliga

Fokus