• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Teenage-sensation sikrede FC Nordsjælland-top seks

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En sen scoring af Andreas Skov Olsen sendte ungt FC Nordsjælland-hold i top seks.

Af Mads Aagurd

Det var ikke nemme vilkår i Hjørring, da FC Nordsjælland på en sen frisparksscoring fra Andreas Skov Olsen spillede sig i top seks med en 1-0-sejr.

Første halvleg var aldeles chancefattig, hvor en halv Donyoh-chance var det største højdepunkt, ligesom en god Thorsteinsson lunede lidt for fansene på stadion i Hjørring.

I anden halvleg kom der mere liv i tingene, og især Vendsyssel var farlige mod Nordsjælland-målet. Den største chance fik Jón Dagur Thorsteinsson, men Ulrik Yttergård-Jenssen fik reddet, efter bolden egentlig havde passeret Nicolai Larsen i målet.

Det var ikke meget, gæsterne fra Nordsjælland havde at byde ind med, men selvfølgelig skulle det blive sensationen Andreas Skov Olsen, der kom i centrum. Teenageren havde været anonym hele kampen, men pludselig fik FC Nordsjælland frispark på kanten af feltet.

Michael Tørnes stolede i situationen ikke på sin mur, og Skov Olsen kunne sparke bolden direkte i nettet i målmandens side.

Mod slutningen blev det hektisk foran gæsternes mål, hvor hjemmeholdet kom til flere store chancer. Lige inden overtiden burde Søren Henriksen have scoret, og kort efter ville Vendsyssel have straffespark for hånd på bolden, men dommeren forblev tavs.

Dermed er FC Nordsjælland i top seks, mens Vendsyssel skal kæmpe for overlevelse.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus