Testkampe: Drømmemål af van der Vaart, OB-sejr og SønderjyskE-skuffelse

Flere Superliga-hold var i kamp fredag eftermiddag. FC Midtjylland fik uafgjort mod Hobro IK i overtiden, mens OB forventelig vandt over Nykøbing FC, og SønderjyskE tabte til FC Fredericia.

Der er kun tre uger, til Superligaen begynder igen, og holdene er i fuld gang med testkampene frem mod sæsonen. Fredag var en række af dem i aktion, og det var med vidt forskellige udfald.

FC Midtjylland - Hobro IK 2-2
Hobro-topscorer Pål Kirkevold bragte sit hold foran i begyndelsen af kampen, og efter 35 minutter var han i oplæggerens rolle, da han spillede Wilfried Domoraud fri til scoring. Franskmanden er netop vendt tilbage efter en langvarig skade.

Mod slutningen af kampen fik Rafael van der Vaart en hovedrolle for FC Midtjylland. Først sparkede han et frispark, som målmanden kun kunne halvklare, og så fulgte Babajide David op med reduceringen. I overtiden scorede van der Vaart så direkte på frispark, som videoen her viser.

SønderjyskE - FC Fredericia 2-3
1. divisionsholdet slog de sønderjyske Superliga-spillere, efter Anders Holvad bragt holdet foran 1-0. Udligningen stod William Tchuaneni for, inden Holvad igen var på pletten. I anden halvleg scorede angriberen tilmed hattrick til 3-1.

Kort før tid faldt der også et frisparksmål i denne kamp, da Teit Jacobsen reducerede. SønderjyskE fik dog ikke scoret mere og skuffede dermed mod nummer seks fra 1. division.

Nykøbing FC - OB 1-2
Angriberen Nicklas Helenius var første mand på pletten i Nykøbing Falster, da han efter godt 25 minutter bragt Superliga-holdet OB foran 1-0. I anden halvleg var det angrebskollega Anders K. Jacobsen, der gjorde det til 2-0. Kort efter blev det så 1-2, som også blev kampens resultat.