2016-03-06 19:18
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Brøndby-træner Thomas Frank var en dybt skuffet cheftræner efter 3-1 nederlag til SønderjyskE søndag aften.

Brøndby IF drømmer om medaljer i Alka Superligaen. Dem var man dog et godt stykke fra søndag aften, da det blev til en større nedtur i Sønderjylland. 3-1 tabte Thomas Frank og Brøndby til SønderjyskE, der endda kom bagud rundet 22 minutter på en tilfældig scoring af Johan Larsson. 

To scoringer på to minutter og en træffer fra Nicolaj Madsen i anden halvleg fik dog vendt billedet, og det skuffer Brøndby-træner Thomas Frank. I hvert fald var det en tydeligt frustreret træner, der efter kampen gæstede studiet hos Canal 9. 

- Vi har høje forventninger til os selv, men de bliver slet ikke indfriet i dag. SønderjyskE vinder fortjent i dag. Vi vidste og, hvad de ville komme med. De er gode på standarder, og de er gode på dødbolde. Det skulle vi stå imod, men det kunne vi ikke. Vi får endda en gave i at komme foran, efter at SønderjyskE har sat på det. Alligevel skal vi sidde og være bagud ved pausen, siger Frank til Canal 9 og fortsætter kontant: 

- Vi lukker to mål ind efter dødbolde. Det er ekstremt utilfredsstillende. Det er på ingen måder godt nok, og så får vi et rødt kort, der lukker kampen, udtaler han.

Med nederlaget er Brøndby IF nu tre points efter netop SønderjyskE og medaljer på tredjepladsen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO