Thomas Frank overvejer trænerjob i udlandet
2016-02-25 14:18
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Brøndby-træner Thomas Frank mener, at FC København står meget stærkt i billedet forud for den kommende halvsæson.

FC København har ikke vundet det danske mesterskab i to sæsoner i træk, og det er en stor sten i skoene på Østerbro-klubben, der jagter guld hvert eneste år. I denne sæson er løverne imidlertid i en rigtig god position i forhold til at få bugt med guldtørken.

Forud for anden halvdel af sæsonen topper FCK Superligaen med et point ned til AaB, og løverne har vel at mærke en kamp i baghånden. Ståle Solbakkens tropper har set skarpe ud i testkampene op til foråret, og det har man også noteret sig på den københavnske Vestegn, hvor Brøndby-træner Thomas Frank er imponeret over arvefjenden.

- FC København viser noget af den styrke, fra da holdet var bedst. De har gode spillere på alle positioner, som er ved at ramme toppen af deres karriere. Kasper Kusk gør det fantastisk, og så er der Nicolai Jørgensen. Jeg ved godt, at Federico Santander ikke har scoret så mange mål, men han ser rigtig god ud. Delaney er flyvende, og kan de få Verbic i gang, har FC København gode alternativer på alle positioner. De er dygtige, siger Thomas Frank til Jyllands-Posten.

Brøndby har som erklæret mål at slutte i top tre i denne sæson. Inden søndagens premiere mod Hobro er holdet to point efter FC Midtjylland på tredjepladsen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO