Thomasberg før pokalkamp: Det kan ende i straffespark

Randers-træner Thomas Thomasberg forventer på ingen måde en nem sejr i aftenens pokalkamp mod Kolding IF

Randers FC fik sig i weekenden endnu en vigtig sejr i Superligaen, da det blev til 2-0 ude over oprykkerne fra Vendsyssel FF. Senere tirsdag er fokus så rettet mod Sydbank Pokalen, hvor Kolding IF venter.

Randers-træner Thomas Thomasberg har valgt at spare en række stamspillere til kampen, hvor han har udeladt Patrik Carlgren, Kevin Conboy, Nicolai Poulsen, Saba Lobjanidze og Mikkel Kallesøe fra truppen.

Thomasberg vil hellere end gerne videre til pokalturneringens næste runde, men han forventer på ingen måde en nem kamp i Kolding, som er ubesejret i 2. Divisions gruppe 1 med fem sejre og fire uafgjorte.

-Jeg forventer på ingen måde, at det bliver en sejr med stor margin. Jeg var dernede med Hobro i sidste sæson, hvor vi vandt 1-0, og jeg vil være glad, hvis vi kan vinde dernede. Jeg håber, det bliver i 90 minutter, men det kan sagtens være, at det bliver 120 minutter og måske endda straffesparkskonkurrence. Det er et rigtig godt hold, vi skal møde, siger Thomas Thomasberg til amtsavisen.dk og understreger, at dagens modstandere i hans forstand nærmere er at betegne som et 1. divisionshold.