• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Thomasberg om prøvespiller: Havde det svært, når han blev presset

Prøvespilleren Issah Salou fik 90 minutter, da Randers spillede 2-2 med Esbjerg i lørdagens testkamp, og ifølge Randers-cheftræneren havde den 20-årige midtbanespiller nogle naturlige udfordringer i kampen.

Af Kristian Porse

Lørdag spillede Randers og Esbjerg træningskamp, og her manglede Thomas Thomasberg flere af sine profiler, der enten sad ude med skader eller endnu ikke er retur fra ferie. 

Derfor blev der plads til at teste Issah Salou, der i øjeblikket prøvetræner i Randers FC. Salou spillede samtlige 90 minutter på den centrale midtbane, og Thomas Thomasberg erkender, at det var en stor mundfuld for 20-årige fra Niger. 

- Han havde nogle fine ting i sit spil, men man kunne også godt se, at han specielt i starten af kampen havde det svært, når han blev presset. Det er vanskeligt, når man kommer ind på så central en position, siger han ifølge Randers Amtsavis

Randers-træneren understregede i øvrigt, at Issah Salou ikke er tiltænkt som en erstatning for Nicolai Poulsen, der er skiftet til rivalerne fra AGF. 

I træningskampen blev der også spilletid til 18-årige Oliver Bundgaard Kristensen og 20-årige Oliver Skolnik. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus