• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Thomasberg om Randers-skifte: Der er højere til loftet

Thomasberg om Randers-skifte: Der er højere til loftet
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den kommende Randers-træner fortæller, hvorfor han har valgt at vende tilbage til Randers.

Af Kenneth Jensen

Senest den 1. oktober siger Thomas Thomasberg farvel til Hobro IK og starter i sit nye job som træner for Randers FC.

Det kom tidligere torsdag frem, at Thomas Thomasberg har valgt at vende tilbage til Randers, som han var assistent for fra 2013 til 2016, denne gang som cheftræner, og han sætter lidt ord på, hvorfor han har valgt at skifte fra Hobro til Randers.

- Hvis man ser på, hvad de to klubber har at gøre med i forhold til spillertruppen, så er det ingen hemmelighed, at der er højere til loftet i Randers. Dermed er sandsynligheden for - over en længere periode - at levere endnu bedre dermed og højere oppe i tabellen også større end i Hobro, siger Thomas Thomasberg til Nordjyske.

Når Thomas Thomasberg måske starter i sit nye job den 1. oktober, handler det om, at han i Hobro er funktionæransat og derfor har en opsigelsesperioder, der gør, at han må vente noget tid med at starte i Randers, med mindre klubberne bliver enige om en aftale, der sender Thomasberg afsted tidligere.

Den kommende Randers-træner fortæller også, at det ikke var en nem beslutning at tage, fordi han har været meget glad for at være træner i Hobro.

Thomasberg beretter også om, at det bliver svært at sige farvel til Hobro. Et sted, som han har været siden januar 2017, hvor han afløste Ove Pedersen som træner.

Han førte klubben i Superligaen efter det første halve år, og et år senere har han altså sikret klubben en ny sæson i dansk fodbolds bedste række.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.