• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Thomasberg stolt af Randers-defensiv: Bundu var usynlig

Foto: Jan Christensen // Getty Images

Efter kampen mod AGF roste cheftræner for Randers, Thomas Thomasberg, holdet defensive indsats, der lukkede helt ned for AGF's Bundu.

Af Anders Friis Daugbjerg

Randers og AGF kom hver især ind til søndagens derby med en fantastisk sejrsstime.

Sejrsstimen har været båret af en fortinlig offensiv, hvor Saba hos Randers og Bundu hos AGF har været de helt store oplevelser.

Søndag eftermiddag var det dog ikke meget, man så til nogen af dem - dog Saba mere end Bundu. Kampen var præget af et derbys nerve, og det var derfor mere dueller og fysisk tilstedeværelse, som var iøjenfaldende i søndagens lokalopgør.

Kampen endte 2-0 i Randers' favør, og en stor del af fortjenesten i sejren tilskriver cheftræner i Randers, Thomas Thomasberg, i denne kamp til mandskabets defensiv - de pakkede nemlig Bundu helt sammen:

Læs også:Superligaens bedste: AaB og Lucas Andersen er i spidsen

- Björn Kopplin tog Bundu ud af kampen, og når han ikke var der, stod Erik Marxen eller en af de centrale midtbanespillere klar. Vi ser ham (Bundu red.) vel ikke hele kampen? Der fik vi lidt mere fra Saba, siger Thomas Thomasberg til Randers Amts Avis efter kampen, som også pointerer, at kampen ikke var specielt velspillet, men at den defensive indsats gjorde forskellen.

Læs også:Bedst og værst: Bundu var en skygge af sig selv

Med Randers' sejr over AGF formåede kronjyderne at fortsætte den fornemme stime, som nu lyder på hele fem Superliga-sejre i streg.

Læs også:Randers' trup er klar til det jyske derby

Læs også:Månedens Spiller skal findes i AGF, Randers eller OB