• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCN's Thychosen råber igennem: Det kan godt lyde lidt hårdt

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland-backen Mads Døhr Thychosen holder sig ikke tilbage, og man er ikke i tvivl om, hvor han er henne på banen.

Af Oliver Okstrøm

Mads Døhr Thychosen skiftede i begyndelsen af denne sæson fra FC Midtjylland til FC Nordsjælland i jagten på mere spilletid. Det har han fået i Farum-klubben, hvor man også har bemærket, at han kan være ganske højlydt til tider.

Det erkender Mads Døhr Thychosen da også i et interview med klubbens officielle hjemmeside, hvor han peger på, at det bare er den måde, han er som spiller.

Læs også:Andreas Skov Olsen er Årets Talent i Danmark

- Jeg har både høje forventninger til mine medspillere og trænere. Jeg stiller store krav til mig selv, og dem der er omkring mig, så der skal selvfølgelig være styr på tingene. Både trænere og spillere ved også godt, at de nogle gange skal tage de ting, jeg får sagt med et gran salt. I kampens hede kan det godt blive lidt hårdt, men de skal ikke tage det så tungt, siger Thychosen.

Backen bemærker dog også, at de udbrud, der kommer fra hans mund i kampens hede kan være for hans eget bedste.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 22. spillerunde

- Så råber jeg for at holde mig selv i gang i løbet af kampen. Det gør jeg for at føle, jeg selv er der 100 procent. Men det er selvfølgelig mest for at opildne og hjælpe mine holdkammerater. For at holde holdet til ilden. Jeg vil gerne puste energi ind i holdet og være den indpisker, som går forrest verbalt, siger han og fortsætter:

- I går var der for eksempel en episode på en standardsituation, hvor jeg ikke mener, vi havde styr på tingene. Ting som der skal være styr på under en dødbold. Vi havde lavet nogle indskiftninger, som gjorde, at det ikke var helt klart, hvem der havde hvilke aftaler. Og der bliver jeg frustreret, fordi det var ved at koste os et mål. Og så råber jeg op, lyder det fra Mads Døhr Thychosen.

FC Nordsjælland og Thychosens næste opgave i Superligaen er mod Esbjerg på udebane. I øjeblikket er FCN på femtepladsen i landets bedste række.

Læs også:AGF cementerer tredjepladsen med sejr over Horsens

Læs også:FCN-træner roser teenage-debutant: Han har nogle ret vilde kompetencer

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Superliga

Mere Superliga

Fokus