• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Tibbling vil blive lang tid i Brøndby: Er stolt over at være i så stor en klub

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Simon Tibbling skrev en lang kontrakt med Brøndby IF i 2017, og selv om han er gledet ud på bænken, har han ikke overvejet at forlade klubben.

Af Anders Dehn

Simon Tibblings to første sæsoner i Brøndby IF var gode: Han spillede fast, holdet kæmpede med i toppen af Superligaen, og det kom i to pokalfinaler, hvoraf Brøndby vandt den ene. Denne sæson har været knap så godt.

Først fik Tibbling ødelagt halvdelen af efteråret af en skade, og siden han vendte tilbage i november, har han været reserve i Brøndby. Cheftræner Niels Frederiksen har ikke en eneste gang siden peget på ham til startopstillingen.

Men Tibbling går ikke med transfertanker, siger han til Fotbollskanalen. Tværtimod er han glad for den kontrakt, der løber til 2022.

Læs også:Tibbling anbefaler tidsfordriv: Skak og backgammon er mine favoritter

- Jeg forholder mig til det, og jeg er stolt over at have fået en så lang kontrakt med en stor klub i Skandinavien, og jeg vil gøre det godt her. Jeg gør bare mit bedste, og det kommer jeg til at fortsætte med, så længe jeg er i klubben.

- Man har altid ambitioner om at spille på så højt niveau som muligt, men jeg er et godt sted, knokler på og gør mit bedste, siger Simon Tibbling til Fotbollskanalen.

Inden Superligaen gik i coronadvale, forklarede Niels Frederiksen, hvorfor Tibbling har mistet sin plads på holdet.

Læs også:Brøndby-træner: Ikke et perfekt system for Tibbling

- Der er flere årsager. Vi har nogle unge spillere, som virkelig har løftet sig, så der er stærk konkurrence. Den anden ting er, at jeg vurderer kvaliteten i forhold til de kampe, vi skal spille, og der er ingen tvivl om, at Tibbling er bedst, når vi har bolden. Han er ikke så stærk i presspillet, men god når vi har bolden, han til TV3 Sport.

- Og så er det (3-5-2, red.) ikke det perfekte system for Tibbling. Han kan sagtens spille 6'er og 8'er i systemet, men han er nok bedre med fire på midten.

Superligaen er foreløbig suspenderet til og med 13. april.

Læs også:Bænket Brøndby-svensker: Det hjælper ikke at have ondt af sig selv

Læs også:Troels Bech er hjemme igen: Se hans mest suveræne citater

Læs også:FC København-spillere og ledere går ned i løn

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.