• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Tidligere AaB-talent om kæmpe nedtur: Jeg græd til træning to gange

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Marco Ramkilde var gennem to et halvt års skadeshelvede, og undervejs græd han midt på træningsbanen to gange. Nu har han dog fundet lykken i Queens Park Rangers.

Af Anders Dehn

Det er foreløbig endt godt for Marco Ramkilde, der for nylig skrev kontrakt med Championship-klubben Queens Park Rangers. Før han kom dertil, skulle han dog gennem to et halvt år i helvede, som han fortæller om i et interview med BT.

Den daværende AaB-teenager kom til skade med sin ankel for første gang i sommeren 2017. Siden fulgte næsten to år, hvor han ikke spillede en eneste gældende kamp. I foråret 2019 havde han dog aftalt med sportsdirektør Allan Gaarde, at de skulle snakke kontraktforlængelse, men to uger før mødet kom Ramkilde til skade med anklen igen.

Læs også:Queens Park Rangers ser nærmere på tidligere AaB-talent

- To gange i det forløb har jeg grædt til træning. Det her var en af dem. Ikke fordi det gjorde fysisk ondt, men jeg vidste jo bare, at vi skulle have snakken om kontraktforlængelse. På det tidspunkt syntes jeg ellers, at det gik okay. Men der blev de drømme slukket, siger han til BT.

Kontraktforlængelsen blev ikke til noget, og i stedet forlod Marco Ramkilde AaB, da den gamle aftale udløb i sommer. Siden gik han klubløs i syv måneder, inden QPR skrev kontrakt med ham i midten af marts.

Læs også:Officielt: Marco Ramkilde skifter til Queens Park Rangers

- Fra den første dag af min prøvetræning følte jeg, at det var et perfekt match. Det er en klub med en stor historie, og det er en stor chance for mig. Jeg ser frem til at vise, hvad jeg kan. Jeg vil gerne udvikle mig, og med trænerstabens hjælp kan jeg forhåbentlig forbedre mig og hjælpe klubben, hvis jeg får chancen, sagde Ramkilde til klubbens hjemmeside.

Kontrakten gælder for de kommende halvandet år.

Læs også:AaB tager afsked med skadesplaget angriber

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2019

Læs også:AaB-profils store savn: Der må helst ikke gå tre måneder

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.