Allan Kuhn er ikke afvisende over for at blive ny cheftræner i Randers FC.

Siden nytår har Allan Kuhn ikke haft noget job, da han blev fyret i Malmø FF, selvom han vandt det svenske mesterskab, og nu bliver bornholmeren nævnt blandt kandidaterne til at blive cheftræner i Randers FC.

Den kronjyske klub er nemlig på udkig efter et ny træner, da man gensidigt opsagde samarbejdet med Olafur Kristjansson som følge af en miserabel sæsonstart.

Nu spøger Allan Kuhn, der også tidligere har været AaB-træner og sikrede denne uafgjort mod Manchester United på Old Trafford, i kulissen.

- Generelt som fodboldtræner følger man jo med i, om der lige pludselig opstår nogle muligheder, og er der muligheder, er man selvfølgelig åben for dialog og snak. Sådan er det jo generelt, hvis man står uden job, siger Allan Kuhn til Randers Amtsavis.

- I den her verden kan man ikke udelukke nogen. Sådan er det. Man er nødt til at være 'open-minded' i fodboldverdenen, fordi der bliver skiftet og fyret trænere, som jeg også selv har oplevet. Dér tror jeg, at man skal være rimelig åben omkring det hele, forklarer Kuhn.

I 2011 var Allan Kuhn assistenttræner i Randers FC.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?

SUPERLIGA-VIDEO