AGF-jagter millionindsprøjtning: Formanden afviser økonomiske problemer
2016-02-17 18:37

Den tidligere AGF-spiller Morten Moldskred, der var nok så uheldig under sit ophold i Aarhus, stopper karrieren.

Efter 20 år som professionel indstiller den tidligere AGF-spiller Morten Moldskred karrieren. Tromsø blev dermed hans sidste klub som aktiv.

- Jeg stopper, fordi tiden ikke længere er til det. Jeg har fået job udenfor fodbolden og har min familie. Havde døgnet haft flere timer, var det måske anderledes, siger Morten Moldskred, der har fået arbejde i et forsikringsselskab, til iTromsø.

Morten Moldskred startede karrieren i Hødd i 1996 og har foruden AGF og Tromsø repræsenteret Moss, Aalesund, Haugesund og Rosenborg. Ud for højdepunkterne i karrieren står Tippeliga-bronze med Tromsø, mesterskab med Rosenborg samt ni landskampe og et mål for Norge.

- Jeg har været aktiv fodboldspiller så længe, jeg kan huske, så det er specielt ikke at være en del af et hold længere. Men jeg er med komfortabel med situationen, og alt har en ende, lyder det fra 35-årige Morten Moldskred.

Nordmanden repræsenterede AGF fra januar 2012 og et år frem. Han var for det meste skadet og nåede kun to kampe for klubben.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO