• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Tidligere anfører købte fem støttetrøjer: Jeg elsker stadig Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Benedict Röcker har ganske vist forladt Brøndby IF, men han vil stadig klubben det bedste. Derfor købte han fem støttetrøjer.

Af Anders Dehn

Coronapausen har slået et hul i økonomien i Brøndby IF, men noget af det hul fyldte klubben igen med salget af støttetrøjer. Det har den blandt anden Benedikt Röcker at takke for, skriver 3point.dk.

Den tidligere anfører købte fem af trøjerne til sig selv og nogle familiemedlemmer. Selv om den lange midtstopper nu huserer i SV Wehen Wiesbaden, betyder hans tidligere danske klub stadig meget for ham.

Læs også:Benedikt Röcker savner Brøndbys fans: En oplevelse jeg aldrig glemmer

- Det er simpelt: Fordi jeg stadig elsker Brøndby. Klubben, fansene, mine tidligere holdkammerater. Jeg er meget taknemmelig for den tid jeg havde i Brøndby og i disse svære tider må vi holde sammen, siger Benedikt Röcker til 3point.dk.

Brøndby nåede at sælge i alt 34.369 eksemplarer af støttetrøjen, som førsteholdet skal bære i en Superliga-kamp, når tilskuere igen kan komme på stadion. Dermed blev det den mest solgte trøje i klubbens historie.

Læs også:Brøndby-ejer: Vi går fortsat efter at nå vores økonomiske og sportlige mål

Trøjerne har kostet 399 kroner for en voksentrøje, mens en børnetrøje kostede 349 kroner. Dermed har Brøndby omsat mellem 12 og 13 millioner kroner, men en del af det skal dog gå til produktion og forsendelse af trøjerne.

Benedikt Röcker er ikke den eneste tidligere spiller, der købte støttetrøjer. Også Kamil Wilczek, der forlod klubben i vinter, købte også en håndfuld og bortauktionerede fire af dem.

Læs også:Brøndbys salg af støttetrøjer er slut - slår rekord

Læs også:Brøndby-ejer jubler over millionstøtte fra fans: Tusind, tusind tak

Læs også:Avis: Støttetrøje på vej mod at blive den mest sælgende i Brøndbys historie

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.