Trods United-rygter: Brasiliansk back forventer ikke skifte
2016-02-11 12:56
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

IFK Norrköbing er interesseret i at få tidligere Brøndby-angriber til Sverige, men islandsk klub har afvist første bud. KR forventer endnu et bud og håber på et lukrativt et af slagsen.

Den svenske klub IFK Norrköbing vandt i sidste sæson det svenske mesterskab, og nu er klubben i færd med at bygge truppen op, så klubben igen kan spille med om titlen i Allsvenskan.

Tidligere har klubben hentet den nu tidligere AaB'er Andreas Blomqvist, og nu kan Norrköbing være på vej med mere, der tidligere har gjort sig i dansk fodbold.

Ifølge det islandske medie 433.is er IFK Norrköbing stærkt interesseret i angriber Holmbert Fridjonsson, der i sidste sæson spillede på leje i Brøndby, hvor han dog ikke fik meget spilletid eller succes. Angriberen forlod i sommer Brøndby på leje, ligesom han forlod Celtic, der havde ham på kontrakt. I stedet valgte han at skifte til KR i Island.

Det svenske transfervindue lukker først ved udgangen af marts, så der er masser af tid for Norrköbing i forhold til at købe Fridjonsson, og det islandske medie skriver, at Norrköbing snart kan være på vej med endnu et bud. KR har afvist det første bud på angriberen, der arbejder for at komme med Island til sommerens EM-slutrunde i Frankrig.

- Vi forventer et bud, og så må vi se på, om det er godt, siger Jonas Kristinsson fra KR til 433.is. 

Fridjonsson prøvetrænede i januar med den svenske klub, og det har øjensynligt gjort Norrköbing meget interesseret i at tilknytte angriberen, der nu er 22 år.

Han scorede tre gange i 10 ligakampe i efteråret for KR.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO