• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tidligere FC København-talent overvejer karrierestop

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere FCK- og Randers FC-spiller Erton Fejzullahu kan have spillet karrierens sidste kamp.

Af Ole Hoffskov

Den svenske angriber Erton Fejzullahu tog hul på sin fodboldkarriere i FC København i 2005. Her 15 år senere kan den være slut. 

31-årige Erton Fejzullahu har været meget omrejsende i sin karriere og kan skrive seks forskellige lande på CV'et. I 2011 var han også i Randers FC i en meget kort overgang. Senest har han tørnet ud for FK Zalgiris i Litauen.

I sommer pådrog Erton Fejzullahu sig en alvorlig korsbåndsskade, som han stadig forsøger at kæmpe sig tilbage fra. Aktuelt har han ikke nogen klub på hånden, og derfor lægger han ikke skjul på, at karrieren kan være forbi.

Læs også:Forlængelse: La Liga er nu lukket ned på ubestemt tid

- Jeg har ikke bestemt mig for, hvad jeg vil gøre, og om jeg fortsat vil spille fodbold. Jeg har gennemgået tre operationer de seneste tre år, og det slider både på karrieren og i det private liv. Det tænker jeg på, mens jeg genoptræner og forsøger at gøre knæet fuldt funktionelt igen. Så må jeg tage sitlling til, om jeg skal fortsætte eller ej, siger Erton Fejzullahu til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Jeg føler stærkt, at jeg ikke vil slutte min karriere med at have pådraget mig en korsbåndsskade i Litauen. Jeg har haft en nogenlunde fin karriere, og det vil være dejligt at slutte den på en ordentlig måde. Jeg har lavet det her hele mit liv, og det vil være bedre med en god afslutning.

Erton Fejzullahu nåede aldrig at repræsentere FC Københavns bedste mandskab. I Randers FC noterede svenskeren sig for otte kampe.

Læs også:OB-back har kontraktudløb: Vi er i dialog med spilleren

Angriberen har tørnet ud for flere svenske U-landshold, og det er også blevet til en håndfuld ligalandskampe. Derudover har Erton Fejzullahu spillet en enkelt A-landskamp for Kosovo, som han også kan spille for qua sin familiemæssige baggrund. 

Læs også:Endnu en Superliga-klub sender truppen hjem på sofaen

Læs også:Polsk klub i store problemer: Risikerer at gå konkurs

Læs også:Frygter skader, når ligaen vender tilbage: Det er ikke optimale rammer

Superliga

Mere Superliga

Fokus