• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Tidligere FCK-anfører stiller op i BIF-støttekamp: Det skal vi være bedre til

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Michael Gravgaard har ikke noget problem med at stille op i showkamp, der støtter Brøndby IF. For den støtter også Læger Uden Grænser, og i disse tider handler det om at udvise samfundssind.

Af Anders Dehn

Selv om Michael Gravgaard har en fortid som anfører og profil i FC København, er han ikke for fin til at stille op i en kamp, der kommer Brøndby IF til gode. Der er nemlig større ting på spil, siger han til Ekstra Bladet.

I går var han med til at præsentere showkampen mellem de såkaldte Brøndby IF Legends og Superliga Allstars. Overskuddet fra kampen går dels til Brøndby, dels til Læger uden Grænser.

Derfor vil Gravgaard gerne stille op. Ikke for at støtte Brøndby, men for at støtte en større sag midt i coronavirussens hærgen.

Læs også:Brøndby-legender arrangerer showkamp: Støtter BIF og Læger uden Grænser

- Da jeg hørte, at det sker som en konsekvens af corona-krisen, synes jeg, man skal udvise samfundssind og stille sig til rådighed, siger Michael Gravgaard til Ekstra Bladet.

- Der er masser af historiefortælling i dansk fodbold. Jeg tror, vi i fremtiden skal være meget bedre og dygtigere til at arrangere kampe med tidligere klublegender.

Legender er der i hvert fald nok af i den omtalte kamp. Følgende spillere har sagt ja til at stille op for Brøndby IF Legends:

Læs også:Her er de to hold til showkampen i Brøndby

Mogens Krogh, Auri Skarbalius, John Faxe Jensen, Kim Vilfort, Dan Anton Johansen, Søren Colding, Daniel Agger, Kim Daugaard, Thomas Kahlenberg, Martin Retov, Ebbe Sand, Peter Graulund, Ruben Bagger og Johan Elmander.

Derudover er Gravgaard langt fra den eneste tidligere FCK'er, der stiller op for Superliga Allstars.

Lars Høgh, Karim Zaza, Lars Jacobsen, Thomas Helveg, Michael Gravgaard, Steven Lustü, Martin Albrechtsen, Niclas Jensen, Nicolai Stokholm, Stig Tøfting, Niki Zimling, Martin Jørgensen, Jesper Grønkjær, Bo Henriksen og Steffen Højer.

Kampen har endnu ikke en dato, men bliver spillet, når der igen kan komme tilskuere på stadion.

Læs også:Kahlenberg: Måske var det meget godt, at jeg blev ramt af corona

Læs også:Thomas Kahlenberg er med til at redde Michelin-restauranter

Læs også:Corona-krise: Spillersalg i Brøndby er ikke nok - nye millioner er et must