Augustinsson klar til FCM-brag: Vi skal vise, hvem der er nummer et
2016-02-11 11:43
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Jakob Busk har succes i den næstbedste tyske række. Han fortæller i et større interview med Jyllands-Posten, at han føler, han blev gjort til syndebuk, da klubben tabte 1-5 til FC Midtjylland.

Det var en overraskelse af de helt store, da FC København i foråret 2014 tabte med 1-5 hjemme til FC Midtjylland. I den kamp havde FCK Jakob Busk på mål, og det blev også den unge keepers sidste optræden for FC København.

Han blev udlejet til AC Horsens, senere Sandefjord, og tidligere i januar solgte FC København så målmanden til tyske Union Berlin.

Ifølge Busk, 22 år, lå det allerede efter den kamp i kortene, at han ikke igen kom til at trække FC København-trøjen over hovedet.

- Det var en forfærdelig kamp fra min side, og kritikken var berettiget. Alligevel føler jeg lidt, at jeg blev gjort til syndebuk. Jeg var 20 år på det tidspunkt, og jeg var vel den nemme løsning. Dengang vidste jeg derfor godt, at jeg formentlig havde spillet min sidste kamp, medmindre der kom en ny træner til.  Men jeg er ikke bitter på nogen, det er jo sådan denne verden er, hvis man ikke slår til, siger Jakob Busk til Jyllands-Posten i et større interview, hvor han også fortæller om livet i den tyske klub.

FCK-manager Ståle Solbakken forklarer salget med, at Busk stod bagerst i køen til spilletid.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO