• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tidligere holdkammerat hylder Jakob Poulsen

Foto: Anita Graversen/Getty Images

Jakob Poulsens karriere slutter til sommer, og det en spiller med en flot karriere, der siger farvel, lyder det fra ven og tidligere holdkammerat.

Af Kenneth Jensen

Han er tidligere landsholdsspiller med VM-kampe på cv'et, og så har han også vundet mesterskaber i Danmark, ligesom han har været i udlandet. Men til sommer er det slut, for Jakob Poulsen indstiller sin karriere. 

I øjeblikket er han i Australien med sin familie, men til sommer lægges støvlerne på hylden, og Poulsen rejser med familien tilbage til Danmark.

Han åbner selv op for at blive træner, mens FC Midtjylland tidligere har sagt, at der er et job i klubben til Poulsen, når han stiller støvlerne.

Læs også:FC Midtjylland-ikon vil gå trænervejen

Marc Dal Hende, der spillede sammen med Poulsen i netop FC Midtjylland, hylder sin ven for en flot karriere.

- Først og fremmest skal der siges tillykke med en fantastisk flot karriere. Det er imponerende, hvor langt man kan komme med et godt hoved og en god fod. Selv om du siger, du var hurtig i de gamle dage, tvivler jeg lidt på det. Det har budt på både mesterskaber og pokaltitler i Danmark, og det er nogle store flotte klubber, du har spillet i, samtidig med at du har spillet en masse landskampe, siger Marc Dal Hende i en video lagt op på det sociale medie Twitter af FC Midtjylland.

Marc Dal Hende fortsætter senere i videoen:

Læs også:Pensionsklar Poulsen ser tilbage: Dette var klart min største landskampsaften

- Det var en god tid, vi havde sammen i Midtjylland. Vi har kørt meget sammen, og det var dejligt at se, at jeg også kunne give dig en lille smule, da Midjtylland måske ikke behandlede dig perfekt, lyder det, inden Dal Hende beder Poulsen holde sig væk fra kortklubben i FC Midtjylland:

- En sidste ting: Hvis Midtjylland vil hente dig tilbage som træner, kan du så ikke vente lidt, for jeg er endelig begyndt at vinde lidt i kort? Jeg orker ikke, at du skal tilbage nu og tage dem igen.

Jakob Poulsen nåede i sin tid i FC Midtjylland at vinde to mesterskaber - han vandt også pokalturneringen i 2019, inden han altså røg af holdet i efteråret 2019. I stedet prøvede han et eventyr i Australien.

Læs også:AGF vil hjælpe de ældre: Ungdomsspillere skal bringe Føtex-varer ud

Læs også:AGF har været ude med gaver til loyale fans: Har spredt enorm glæde

Læs også:Medie: Efteråret kan blive spækket med landskampe