• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Tidligere Horsens-anfører: Man kan sagtens se, Bo har haft for mange opgaver

Foto: René Schütze/Getty Images

Mathias Nielsen forstår udmærket, at Bo Henriksen forsøgte at rekruttere Brian Priske com cheftræner i AC Horsens. Manageren havde for meget at se til.

Af Anders Dehn

Indtil den forgangne sommer kørte Mathias Nielsen og Bo Henriksen et succesfuldt parløb i AC Horsens. Begge kom til klubben i 2014, og sammen var de med til at føre den op i Superligaen igen og etablere den der. Henriksen som manager, Nielsen som anfører.

Nu er Mathias Nielsen dog i Randers FC, og det var tæt på, at Bo Henriksen også havde fået nyt job. Han ville ansætte Brian Priske som cheftræner, så han selv kunne hellige sig arbejdet som sportschef på fuldtid.

Læs også:Horsens-boss var klar til lønnedgang for Brian Priske

Priske endte dog med at takke nej, og i stedet ansatte Horsens Mikkel Jespersen som chefscout, så han kunne fritage Henriksen for nogle opgaver. Mathias Nielsen forstår godt, at hans gamle chef havde brug for assistance.

- Jeg vidste ikke, at det var Brian Priske, som var på vej ind, men jeg vidste godt, at man overvejede en sådan løsning. Bo Henriksen har været helt åben omkring internt, hvordan situationen har været, og sætter man sig i hans sted, kan man jo sagtens se, at det er alt for mange opgaver, han har haft, når man også har en familie, siger Nielsen til Randers Amtsavis.

Læs også:Bo Henriksen klar med truppen: Vi er blevet rigtigt irriterende

Han kan se frem til det første gensyn med AC Horsens i aften, når Den Gule Fare gæster Randers. Mathias Nielsen kommer dog ikke selv på banen, da han døjer med en skade. 

Til gengæld kan Randers-sommerindkøbet Alhaji Kamara komme på banen for første gang, siden han blev skadet efter sæsonpremieren mod SønderjyskE tilbage i juli.

Læs også:Avis: Randers FC klar med kæmpeløn til stjernen

Læs også:Optakt: Randers FC - AC Horsens