• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tidligere Randers-kaptajn: Jeg er træt af ikke at være anfører

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Han blev frataget sin tjans som anfører i vinterpausen, efter det blev kendt, at han ikke skal være i Randers, når kontrakten til sommer løber ud. Noget, der irriterer Nicolai Poulsen.

Af Kenneth Jensen

Midtbanespiller Nicolai Poulsen spillede frem til sin udskiftning midt i anden halvleg som en rigtig anfører. Som krigeren centralt i banen.

Godt nok tabte han med sit hold 0-2 til FC København, men han var blandt Randers' absolut bedste på en dag, hvor klubben skabte rigeligt med muligheder, men ikke var i stand til at sparke dem ind.

Poulsen brød bold efter bold centralt på midtbanen, kastede sig ned i glidende tacklinger, var i infight og begik frispark, og når han vandt bolden, var han med til at sætte Randers FC op til chancer, som angriberne så slet ikke fik gjort nok ved.

Selv om indsatsen var inbegrebet af en klassisk anførerindsats, var der intet bind på armen af Nicolai Poulsen. Midtbanespilleren fik nemlig frataget sin anførerstatus i løbet af vinterpausen, hvor det blev offentliggjort, at han ikke forlænger med Randers. Blandt andet Ekstra Bladet har også skrevet, at han fra den kommende sæson spiller i AGF. Nicolai Poulsen har dog afvist, at han har underskrevet noget.

Efter sin fine præstation mod FC København talte Nicolai Poulsen med Ritzau om ikke længere at være anfører i Randers. Han erkender, at det ikke er noget, han er glad for.

- Jeg er træt af ikke at være anfører. Det går mig på. Jeg har været glad for det, og jeg havde gjort mig fortjent til det. Vores træner har vurderet, at det er bedst for holdet at give Erik Marxen bindet, siger Nicolai Poulsen til Ritzau.

MIdtbanespilleren har altid været på kontrakt i Randers - han var en kort afstikker i norsk fodbold hos Sarpsborg, som lejede ham af den kronjyske klub.

Randers FC ligger aktuelt nummer fem i Superligaen med 31 point. Bare et enkelt efter EfB, der ligger nummer tre, men også kun med tre point ned til AaB, der ligger nummer 10.

Superliga

Mere Superliga

Fokus