• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Rasmus Henriksen

Tidspunkt fastsat: Her skal der trækkes lod til pokalturneringens 5.runde

Foto: Jan Christensen Getty Images

Der bliver allerede torsdag aften sat navne på nogle af holdene, der skal mødes i pokal-kvartfinalerne, der spilles til næste år.

Af Rasmus Henriksen

Der er fuld gang i pokalturneringen i denne uge, hvor 10 danske hold skal i aktion onsdag og torsdag i turneringens fjerde runde.

Når den sidste kamp torsdag mellem AGF og OB har fundet en vinder, trækkes der lod om, hvem der skal møde hinanden i pokal-kvartfinalerne, der spilles 3. 4. og 5. marts.

Det eneste hold der kan vide sig sikker på at deltage i næste runde af pokalturneringen er Silkeborg, der allerede er videre efter at have besejret FC Fredericia i den forlængede spilletid.

I morgen, onsdag, skal HB Køge og AaB samt Brøndby og Sønderjyske kæmpe om videre avancement, begge kampe spilles klokken 18. En time senere skal Viby IF forsøge at drille  Randers FC om en plads i kvartfinalen.

I overmorgen, torsdag, skal FCK og FCN mødes i pokalen klokken 17.30, mens AGF tager imod OB klokken 20.15. Og det er efter sidstnævnte opgør, at der vil blive foretaget lodtrækning om hvem, der skal mødes i turneringens kvartfinaler.

Hvem der kommer til at mødes i den sidste pokal-kvartfinale vides først, når kampene mellem AB-Esbjerg fB og Fremad Amager-AC Horsens er fundet den 6. november, kampene fløjtes i gang klokken 18.

Læs også:Revanchelysten Brøndby-spiller: Min bedste plads er i angrebet

Læs også:100 kampe for FCK: Ét minde står særligt stærkt

Læs også:Superligaens bedste: To profiler deler førstepladsen

Læs også:Ronnie Schwartz kommenterer på AGF-rygte

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 14. runde