• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Tilfreds Michelsen: Svært at være så dominerende som vi er i dag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB-træneren var meget glad for mandagens 3-0-sejr over Silkeborg. Han havde dog gerne set, at man havde scoret det tredje mål lidt før.

Af Kristian Porse

Mandag aften tørnede Silkeborg og OB sammen i 3F Superligaen, og her skulle fynboerne ende med at trække det længste strå.

Gæsterne vandt nemlig med overbevisende 0-3, og derfor var cheftræneren, Jakob Michelsen, svært tilfreds efter kampen. 

- Når man leverer så overbevisende en indsats, som vi gør i dag, så er det klart, at man er meget tilfreds. Det er svært at være så dominerende, som vi er i dag. Vi spiller rigtig godt, og skaber chancer til langt flere mål, så overordnet set er jeg meget tilfreds, siger han ifølge TV 3 Sport. 

Ifølge Michelsen kunne OB godt have vundet kampen endnu større, og han erkender da også, at han stod og trippede en smule, da stillingen var 0-2 og hjemmeholdet fik en smule tag i spillet. 

- Når den ligger og tipper ved 2-0, så er jeg ærgerligt over, at vi ikke får lukket kampen noget før. Deres nye målmand gjorde det fantastisk, siger han. 

Med sejren kravler OB op på femtepladsen i tabellen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.