Tobias Mikkelsens Lyngby-følelser er lagt væk
2016-02-11 08:49
Foto: FC Nordsjælland

Tobias Mikkelsen er glad for at være tilbage i FC Nordsjælland. Han betegner det hverken som et skridt op eller ned i forhold til Rosenborg.

Det er efterhånden en måneds tid siden, at Tobias Mikkelsen pakkede sine sydfrugter i Trondheim og rejste tilbage til Danmark. Norske Rosenborg er fortid, mens Superligaen og FC Nordsjælland er nutid og fremtid. 

29-årige Mikkelsen har nu været i gang i Farum i et godt stykke tid, og han glæder sig over at være i vante omgivelser igen.

- Det er dejligt at være tilbage. Det er et fedt sted med gode faciliteter og gode spillere, så jeg er glad for at være tilbage. Det er altid en hård periode med opstartsfasen, og vi går alle og venter på, at vi snart skal spille. Lige nu er det hårdt, men vi har en træningslejr forude nu, så vi glæder os til at få græs under fødderne, og jeg er glad for at være tilbage, siger Tobias Mikkelsen til tipsbladet.dk. 

Han kommer fra en fremragende sæson i Norge. Her var han en del af en regulær kæmpesucces, idet han var med til at vinde både mesterskab og pokaltitel med Rosenborg. Derfor kan han tage meget med til Farum.

- Der er en masse ting. Jeg kommer med selvtillid efter et mesterskab og en pokaltitel, og så har jeg fået noget erfaring i de år, jeg har været væk og blevet ældre. Det kan jeg tage med og videregive de unge spillere i klubben, siger Tobias Mikkelsen.

Efter en årrække i udlandet, er Tobias Mikkelsen altså tilbage i FC Nordsjælland, men han kan ikke svare på, om skiftet fra Rosenborg til Farum-klubben er et skridt op eller ned på karrierestigen.

- Man kan ikke sige, om det er et skridt op eller ned. Rosenborg var selvfølgelig en større klub, men fodboldmæssigt er det vanskeligt at sige noget om. Hvis de to hold mødtes, ved jeg ikke, hvem der ville vinde. Det kan jeg ikke sige, og derfor ved jeg det ikke. Men Rosenborg var da en større klub med en stor historie og titler og mesterskaber i bagagen. Derfor er det anderledes, siger han. 

Tobias Mikkelsen var senest i FC Nordsjælland i 2012, hvor han var med til at blive dansk mester med klubben. 

 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO