• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Toppel om muligt karrierestop: Andre har det værre

Toppel om muligt karrierestop: Andre har det værre
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske målmand Mads Toppel skar sig i fingeren og er nu i tvivl, om han kommer til at spille fodbold igen. Den rutinerede keeper tager det dog roligt, for der er mange, der har værre end ham.

Af Kenneth Jensen

34-årige Mads Toppel fra Brøndby IF kan have spillet karrierens sidste kamp.

Keeperen er reservemålmand for Frederik Rønnow i Brøndby IF, men spørgsmålet er, om Toppel kommer til at spille igen, efter han skar sig i fingeren, som vi skrev her på tipsbladet.dk, og senere kunne konstatere, at der var gået stafylokokker i fingeren.

Læs også: Brøndby-keeper tvivler på karrieren: Tæt på at miste fingeren

Men Toppel er ikke en mand, der piver meget over, at det kan være forbi med karrieren. Tværtimod. Sker det, at han ikke kommer til at spille igen, er han okay med det.

- Jeg har haft en lang karriere, og den er nu i sit efterår. Jeg er ikke et målmandstalent, der går glip af sin store drøm. Jeg har levet min drøm. Jeg har levet som professionel fodboldspiller, og det gør jeg nok ikke så længe endnu, så det havde ikke været en katastrofe, hvis det var eller er min finger, der sætter det punktum, siger Mads Toppel til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: VVS-firma raser efter Toppel-skifte: Sagsøger sgu Brøndby

Den symptatiske målmand sætter skaden i relief.

- Der er folk, der ikke har et arbejde. Der er folk, der mangler både arme og ben, så hvis jeg skulle have mistet en finger, havde det ikke været verdens ende. Jeg har det ikke og ville ikke have haft det værre end rigtig mange andre mennesker.

- Og bliver det enden på min karriere, så er det også ok. Jeg har jo en uddannelse og en tidligere karriere at falde tilbage på. Så når min tid som professionel fodboldspiller er slut, så skal jeg nok finde på noget at lave til den tid, siger Mads Toppel.

Mads Toppel er blikkenslager og har tidligere arbejdet som netop blikkenslager - blandt andet inden, at han rykkede til Brøndby.