• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Toutouh om mesterskab: Stort for mig

Toutouh om mesterskab: Stort for mig
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Youssef Toutouh er glad for at være en del af mesterskabsholdet FC København.

Af Benjamin Lillelund

I dag sikrede FC København sig matematisk triumfen i Superligaen i femtesidste spillerunde med uafgjort på udebane mod FC Nordsjælland.

Hjemmeholdet var ellers ikke langt fra at tage de tre point, men FC København kom tilbage i anden halvleg og sikrede et enkelt point, som var nok til at få mesterskabet.

- Det er dejligt. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke vinder, men jeg er ligeglad. Vi kommer bagud og kommer tilbage mod et hold, som er rigtig gode til at spille fodbold, især på hjemmebane, siger Youssef Toutouh til Canal 9 efter kampen.

FC København vandt også mesterskabet sidste år, og at det nu sker for andet år på stribe betyder meget for midtbanespilleren.

- Det er anden gang i træk, og det er stort for mig. Det var stort første gang, og nu har jeg vundet det to gange, så jeg er rigtig stolt, forklarer han.

I denne sæson er FC København også nået rekord langt i Europa med gruppespil i Champions League og ottendedelsfinale i Europa League, hvor Ajax blev endestationen, og det har også influeret på Superligaen, hvor mesterholdet endnu ikke har tabt efter 32 kampe.

- Når man også spiller europæisk, ved man, at man skal skrue en eller to tænder op, og det har vi så gjort, og så har vi så kørt videre på den i Superligaen og i pokalen. Jeg er rigtig stolt af at være en del af det her, afslutter Toutouh.

Youssef Toutouh har allerede meddelt, at han ikke kommer til morgendagens planlagte træning om formiddagen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.